Mandag til onsdag samler vi nyheter, sport og kultur i en del. Kvaliteten blir den samme som før, men du får raskere overblikk over det viktigste som skjer i Midt-Norge.

Torsdager kan du lese flere nyheter fra Trondheim og alt som skjer i trønderhovedstaden. Vi går enda tettere på bylivet og gir full oversikt over hva som skjer i helga for deg som vil kjenne og bruke byen.

Lørdager får du mer stoff om midtnorsk næringsliv, og vi gir deg en egen del med økonominyheter, jobb/karriere-, forbruker-, og livsstilsstoff. Dette kommer i tillegg til det vanlige økonomistoffet du kjenner fra avisen.

SPiD
Bestill abonnement

Ny innloggingsrutine på Min Side

Innlogging på Min Side og eAvisen skjer med SPiD, som også brukes av en rekke norske medienettsteder som FINN og VG.
Har du en bruker på Min Side fra tidligere logger du på med den.

Les mer om SPiD Kom i gang

SPiD

Kom i gang med SPiD - Få tilgang til alt!

SPiD står for Schibsted Payment ID og er en felles innlogging- og betalingsløsning for nettsteder og aviser. SPiD brukes hos blant andre Finn.no, VG, E24 og Ebok.no.

Med SPiD kan du logge deg inn på Min Side, og du får også tilgang til å lese alle saker på adressa.no og eAdressa.

Les mer om selskapet og tjenesten på schibstedpayment.no

Første gang du tar i bruk Adresseavisens nye påloggingstjenste må du:

Dersom du er abonnent og har bruker på Min Side: Logger du deg inn med samme brukernavn og passord som tidligere.

Dersom du er abonnent og ikke har brukt Min Side: Ber vi deg om å oppgi informasjon om abonnementet ditt, slik at vi kan gi deg enda bedre service.
Registrer deg her

Er du ikke abonnent:
Velg blant våre produkter

Dersom du allerede har en SPiD-konto (Dette kan du ha fra f.eks. Finn.no eller VG), benytter du dette brukernavnet og passordet ved innlogging hos oss også. Du kan bli bedt om å søke opp ditt abonnement ved førstegangs innlogging.

Spørsmål og svar

Jeg får beskjed om feil brukernavn / passord?

Dersom du allerede hadde en bruker hos SPiD når vi gikk over til denne løsningen, med samme epostadresse som du hadde hos oss, så er det passordet på den brukeren som er gjeldende. Du kan bruke "Glemt passord" ved innlogging for å motta ditt passord dersom du har glemt dette.

Hvorfor finner dere ikke abonnementet mitt?

Det kan være at du er logget inn på SPiD med en annen epostadresse enn den vi har registrert på deg i våre systemer. På Min Side kan du søke opp ditt abonnement ved hjelp av å skrive inn ditt kundenummer og postnummer. Vet du ikke hva ditt kundenummer er kan du få dette tilsendt på SMS via den samme siden. Søk opp ditt abonnement: http://adressa.alda.no/opprettbruker?aviskode=ADR

Jeg har byttet epostadresse, hva gjør jeg?

Logg deg inn på Min Side, klikk på navnet ditt øverst i høyre hjørne og velg "Mine opplysninger" fra menyen. Her kan du endre dine opplysninger, og sette en ny epostadresse som du ønsker å benytte ved innlogging fremover. Gå til Min Side - Endre profil

Jeg har allerede en SPiD-konto hos VG.no / FINN.no, hvordan kobler jeg denne kontoen til mitt abonnement?

Logg deg på med den SPiD-kontoen du ønsker å benytte på Min Side. Klikk deretter på Mine Abonnement. Du vil her få muligheten til å fylle inn ditt kundenummer og postnummer. Når du har gjort dette vil dine abonnement bli koblet mot den kontoen du er logget inn med.

Hva er SPiD?

• SPiD står for Schibsted Payment ID. Det er et digitalt påloggings- og betalingssystem.
  • Betaling skjer via PayEx og er trygt og sikkert
  • SPiD er en felles pålogging- og betalingsløsning for flere norske medienettsteder (VG, Finn, E24 etc.).

Hva er Min Side?

Min Side er din egen abonnementsside hos Adresseavisen hvor du kan blant annet flytte avisen, melde fra om uteblitt avis m.m. For å benytte tjenesten må du være registrert som bruker hos SPiD. Har du allerede en SPiD-konto kan du logge inn med denne her. Dersom du ikke har en konto oppretter du en ny på innloggingssiden til Min Side, og følger instruksjonene for førstegangs bruk.

Hvorfor må jeg godkjenne vilkår for å bruke Min Side?

Dette er på grunn av at vårt innloggings- og betalingssystem nå ligger hos SPiD. Vilkårene gjelder for generell bruk av deres tjeneste som innloggings- og betalingsløsning, og omfatter ingen endringer i dine vilkår som abonnent hos oss.

Hvorfor har dere byttet innloggingssystem?

Dette er for å øke sikkerheten og brukervennligheten for deg som abonnent. SPiD tilbyr også online betaling via din bruker, som gjør at vi fremtidig kan tilby betaling av annonser og abonnement på en enklere måte.