Ukeadressa

For å få tilgang til Ukeadressa må man nå være abonnent hos Adresseavisen. Abonnenter logger seg på med sitt eget ”Min Side” brukernavn og passord, mangler du brukernavn, klikk her.

Ukeadressa er Adresseavisens lørdagsmagasin. Hver uke gir vi leserne varierte og fyldige reportasjer og tette møter med mennesker - fra Midt-Norge og resten av verden. Ukeadressa kom ut første gang i 1979. Norges lengstlevende lørdagsmagasin er nå også tilgjengelig her, som digitalt magasin. Mesteparten av stoffet fra papirutgaven er med videre, ofte med ekstra innhold som video og flere bilder

Appen for nettbrett finner du i App Store og i Google Play.