Trenger jeg bruker for å lese eAdressa?

For å lese eAdressa må du ha en bruker på Min Side, samt et abonnement til eAdressa. Har du ikke abonnement kan du bestille det her: http://adressa.alda.no/?aviskode=ADR&app=Bestille+nytt+abonnement&produkttype=ALL

Hvilke plattformer er eAdressa tilgjengelig på?

Mac / PC:
eAdressa kan leses på alle datamaskiner og macer hvor Flash Player er installert.
Mangler du dette kan dette installeres via følgende lenke: http://get2.adobe.com/flashplayer/

Mobile enheter:
Last ned applikasjonen eAdressa kostnadsfritt fra Google Play / App Store. eAdressa fungerer på alle enheter som kjører IOS eller Android.

Nettbrett:
Last ned applikasjonen eAdressa kostnadsfritt fra Google Play / App Store. eAdressa fungerer på alle enheter som kjøer IOS eller Android.

Nedlastingen av avisen stopper opp, hva gjør jeg?

Dersom du opplever at nedlastingen av en utgave stanser opp, kan det skyldes flere årsaker.

1: Du har ikke mer tilgjengelig lagringsplass for aviser på din iPad. Applikasjonen har en viss mengde tilegnet plass til lagring av aviser, og kan ikke bruke mer enn dette. Nederst i applikasjonen er det en knapp som heter "Lagrede aviser". Når du klikker på denne ser du de avisene som ligger lagret på din iPad, og de som det er påbegynt nedlasting av. Dersom du holder fingeren over en av disse utgavene får du valg om å slette utgaven. Prøv å slette et par gamle utgaver og start nedlastingen av dagens utgave på nytt.

Du kan også se status på nedlasting av dagens utgave på denne siden. Har den stoppet opp, klikk raskt på utgaven, så får du valget pause nedlasting. Velg dette, og trykk deretter på utgaven og start nedlasting igjen.

2: Din internettforbindelse er dårlig der hvor du befinner deg, og det tar lang tid å laste ned utgaven, eller du mister tilkoblingen til serveren midt i nedlastingen. Prøv å pause nedlastingen og starte den på nytt.

Får jeg bekreftelse når jeg bestiller abonnement?

Ja, vi sender deg en bekreftelse via e-post eller sms.

Kan jeg gi bort eAdressa i gave?

Ja, du kan gjerne gi bort eAdressa som gave. Ring oss på 464 07200, send mail til kundeservice@adresseavisen.no, eller kontakt oss i chatten til høyre så hjelper vi deg med å opprette abonnementet.

Jeg er student, får jeg studentrabatt på eAdressa?

Ja, som student får du ca 50% av vanlig abonnementspris. Se våre abonnementspriser her

Trenger dere dokumentasjon ved bestilling av studentabonnement?

Ja, vi trenger kopi av studentbevis og betalt semesteravgift. Dette kan du sende som vedlegg til kundeservice@adresseavisen.no eller på faks til 72 50 11 15.

Når blir eAdressa tilgjengelig?

eAdressa er tilgjengelig senest kl. 04:00 på alle plattformer.