Adressabilletten

Rosenborgkamp for kun kr 100,-

Kjøp en Adressabillett og opplev stemningen når RBK herjer på Lerkendal-matta. Nå koster en Adressabillett kun kr 100,-, og prisen er lik for både voksne og barn. Adressabilletten kan kjøpes til de fleste hjemmekamper, og plassene er på nedre Adressa-tribune. Ekstra gøy blir det med gratis flagg og ansiktsmaling til alle barn med Adressabillett.

Adressabilletten kjøpes via www.rbk.no - velg Billetter og deretter Adressa-billetten (eller trykk på linken til venstre).

En liten og en stor på Byåsenkamp for kun kr 140,-

Bli med på fartsfylt håndball sammen med Byåsen Håndball Elite. Adressabilletten kan kjøpes til alle hjemmekamper i billettluken før kamp. Prisengjelder for en voksen og et barn under 16.år.