Få tilsendt fordelskortet på mobil

1. Alle abonnenter med registrert mobilnr. kan få tilsendt fordelskortet på mobil. Hvis du ikke har registrert mobilnr. ditt hos oss kan du selv registrere det på Min Side, ringe oss på tlf. 464 07200 eller sende epost til: kundeservice@adresseavisen.no
  2. Ved mottak av SMS-meldingen åpner du linken til kortet eller sparer på sms-meldingen. Ved å gå inn på lenken kan du lagre dette som et bokmerke på mobil, så har du det alltid tilgjengelig. Vis frem kortet ved kjøp/henting av billetter etc. når du skal benytte deg av fordelene dine.

Meld deg på for å få fordelsbrevet på e-post

Som abonnent hos Adresseavisen kan du motta vårt fordelsbrev på e-post. Her får du informasjon fra mediehuset og gode tilbud fra våre samarbeidspartnere i Trondheim og omegn. Fordelsbrevet sendes ut den e-postadressen du er registrert med i vårt kundesystem.

Tjenesten er kostnadsfri og du kan når som helst melde deg av. Du kan også melde deg på ved å ringe oss på 464 07200.