Mandag til onsdag samler vi nyheter, sport og kultur i en del. Kvaliteten blir den samme som før, men du får raskere overblikk over det viktigste som skjer i Midt-Norge.

Torsdager kan du lese flere nyheter fra Trondheim og alt som skjer i trønderhovedstaden. Vi går enda tettere på bylivet og gir full oversikt over hva som skjer i helga for deg som vil kjenne og bruke byen.

Lørdager får du mer stoff om midtnorsk næringsliv, og vi gir deg en egen del med økonominyheter, jobb/karriere-, forbruker-, og livsstilsstoff. Dette kommer i tillegg til det vanlige økonomistoffet du kjenner fra avisen.

SPiD
Bestill abonnement

Ny innloggingsrutine på Min Side

Innlogging på Min Side og eAvisen skjer med SPiD, som også brukes av en rekke norske medienettsteder som FINN og VG.
Har du en bruker på Min Side fra tidligere logger du på med den.

Les mer om SPiD Kom i gang

SPiD

Adressa Pluss! Få tilgang til alt digitalt innhold.

Registrer deg nå! Få tilgang til alt digitalt innhold.

Er du ikke abonnent? Se her

Med Adressa Pluss er alt innhold fra Adresseavisen alltid tilgjengelig – slik du vil. Adressa Pluss er inkludert i abonnementet ditt. Alt du må gjøre er å registrere deg.
Registrer deg

Adressa Pluss inneholder saker som du tidligere bare kunne lese i papiravisen og eAdressa. Nå blir alt innhold alltid tilgjengelig også digitalt. Som regel vil du kunne lese våre mest eksklusive saker og større satsinger først på Adressa Pluss.

Hva er forskjellen på Adressa Pluss og adressa.no?

Adressa.no vil inneholde minst like mye gratis innhold som tidligere. Her kan du følge med på det viktigste som skjer.

Adressa Pluss er for deg som vil ha mer, som vil forstå hvorfor det skjer, og hva det betyr. Her finner du innhold som alltid har vært forbeholdt våre betalende lesere.

Slik får du tilgang til Adressa Pluss

Alt du behøver for å få tilgang til Adressa Pluss er en bruker hos SPiD. Dette er den samme brukeren du benytter på tjenester som ferieflytting og eAdressa i dag. Har du ikke en slik bruker kan du opprette en her:

Registrer deg Les mer om SPiD

Dette er nå inkludert i ditt abonnement

Som abonnent får du nå så mye mer. Opprett en bruker og du vil få tilgang til blant annet vår nysatsing Adressa Pluss, vårt kjente produkt eAdressa og Adressa Søndag, som er vår digitale søndagsavis.