Bestilling

For mer informasjon om annonsering, ta kontakt med din faste konsulent i Adresseavisen eller ring eller skriv e-post til kundeservice.

Telefon 73 78 39 61

stilling@adresseavisen.no

Om Jobb

Stillingsmarkedet

Hva skal du gjøre for å komme i kontakt med de mest attraktive søkerne? Hva betyr det å ansette riktig person for din bedrifts fremtidige omsetning og resultat? Adresseavisen hjelper deg med å finne de beste kandidatene.

Trykk her for undersøkelse som viser hvordan folk orienterer seg i stillingsmarkedet.

Skreddersøm og gode rabatter

Kombinerer du flere av våre mediekanaler i din kampanjeplan, kan vi skreddersy en løsning for deg som gir ekstra gode betingelser og større annonseoppmerksomhet. Du øker sjansene for å lykkes ved tilstedeværelse i flere kanaler fordi du forsterker annonsebudskapet både ved økt dekning og frekvens. De fleste av våre kunder kjøper en kombinasjon av annonsering i papiravisen, adressa.no og FINN.no.

Trykk her for å lese hvordan du lager stillingsannonser som vekker oppmerksomhet

Trykk her for å lese mer om de forskjellige arenaene (avisannonse, adressa.no og Finn.no)

Trykk her for å finne oversikt over våre priser og annonsestørrelser