Abonnement

Som abonnent på Adresseavisen gir vi deg først og fremst en daglig dekning av det som skjer innenfor nyheter, sport og kultur i Trondheim og Trøndelag.

Men i tillegg får du så mye mer:

• Lokale nyheter tilgjengelig via den kanalen du ønsker. Papir, PC, mobil eller nettbrett.
  • Papiravisen levert hjem
  • Ekstra lesestoff til helga, med Hjem-bilaget og magasinet Ukeadressa.
  • Fordelsbrev med gode tilbud, rabatter, invitasjoner til arrangement og nyheter fra mediehuset tilsendt på e-post.

Gjør som 199 000 andre. Les Adresseavisen! (TNS, januar 2012)