Mediehuset Adresseavisen

Adresseavisen er landets eldste nåværende avis, utgitt for første gang 3. juli 1767.

Mediehuset består nå av:

• Adresseavisen som papir- og e-avis
  • adressa.no på PC, mobil og nettbrett
  • TV-adressa som en integrert del av adressa.no

Adresseavisen er en av Norges største mediebedrifter og en del av det børsnoterte medie- og trykkerikonsernet Polaris Media ASA. I tillegg er de sammen med sine lokalaviser i Adresseavisen Gruppen den dominerende medieaktøren i Midt-Norge.

Historien

Adresseavisen har kommet ut siden 1767 og er i dag landets eldste avis.

Utmerkelser

Adresseavisen har mottatt flere priser og utmerkelser.

Ledelsen og styret

Ledelsen og styret i Adresseavisen AS og Adresseavisen Gruppen AS.

Arrangementer

Se de arrangementene vi er med og stiller oss bak