Våre medier

Våre mediekanaler:

Adresseavisen er blant Norges største aviser med et daglig opplag på 61.582 eksemplarer og 155.000 daglige lesere (2015). Avisen kommer ut seks dager i uken, og inkluderer bolig- og interiørbilaget Hjem på fredag og ukebilaget Ukeadressa på lørdag. Bestill her.

Adressa.no er Midt-Norges største nyhetsnettsted med 196.000 daglige lesere, mobil har 111.000 daglige lesere (2016).

TV-adressa publiserer hver måned over 200 innslag på web-tv og hadde i januar 2013 over 200.000 ukentlige visninger. Innholdet er variert, med lokale nyheter som den viktigste kategorien.

Adressa Pluss inneholder våre mest eksklusive saker og større satsinger. Nå får du alt innhold fra Adresseavisen alltid tilgjengelig – slik du vil. Adressa Pluss er inkludert i abonnementet ditt.

Øvrige tjenester:

eAdressa er den digitale versjonen av Adresseavisen, tilrettelagt for bruk på Apple-, Android- og Windows-enheter, samt PC. Appen kan lastes ned gratis i AppStore, Google Play og Windows Store, mens tilgang til innholdet forutsetter abonnement eller kjøp av enkeltutgaver. Bestill her.

Mobilutgaven av adressa.no er tilgjengelig på m.adressa.no. Her får du en tilrettelagt og brukervennlig versjon av nettstedet til din mobiltelefon. Denne er også tilgjengelig som en egen app for Apple- og Android-enheter, gratis for nedlasting i AppStore/Google Play.

Utmerkelser

Adresseavisen har mottatt flere priser og utmerkelser.