Svar på billett merket-skjema

Enten: Skriv svar på billett merket-annonsen og send den til:

Adresseavisen AS
Postboks 3200, Sluppen
7003 Trondheim
BM: <bm-nummer>

Eller: Svar via dette kontaktskjema til høyre.

Ofte stilte spørsmål

Hva er billett merket?

Billett merket er en annonse for deg som ønsker svar pr. post.
Annonsene avsluttes med for eksempel BM: 12345

Hvilke type annonser kan ha billett merket?

Billett merket kan kun påføres personlig-annonser under møteplassen i avisen, da vi er i ferd med å avvikle denne løsningen.

Hva koster det?

Billett merket koster 100,- i tillegg til annonsens kostnad.

Hvordan får jeg svarene?

Svarene velger du om du vil få tilsendt pr. post, eller du kan også velge å hente dem på vårt kontor på Heimdal.