Skriv innlegg til "Snakk ut"

Har du noe på hjertet? Fra denne siden kan du sende innlegg til Snakk ut-spalten vår.

Redaksjonen må vite navnet ditt også når innlegget skal trykkes uten navn. Send også med adresse og telefonnummer.

Du bestemmer likevel selv om du vil fremstå som anonym i ditt innlegg. Huk av for dette i skjemaet før du sender det inn om du ikke ønsker ditt navn på trykk.

Vi vil også gjerne ha et bilde av deg til bruk sammen med debattinnlegget, dette kan du sende til e-postadressen nedenfor.

Lesernes debattinnlegg finner du under "Snakk ut" i Adresseavisen og på nettavisen vår adressa.no.

Du kan også...

• Sende innlegget pr. e-post til snakkut@adresseavisen.no
  • Sende innlegget pr. post til: Adresseavisen debatt, PB 3200 Sluppen, 7003 Trondheim
  • Sende innlegget pr. SMS med kodeord SNAKKUT til 464 07200