Informasjon om eAdressa

Digital tilgang til alle papirutgavene gjennom hele uken

Alle Adresseavisens papirutgaver gjøres tilgjengelig i eAvisen – inkludert Hjem-bilaget og Uke-Adressa. På nettbrett og mobil vil alle aviser du har valgt å laste ned være tilgjengelige til du selv velger å slette avisene. Dette vil si at du kan laste ned avisen hjemme og lese den på bussen, eller på hytten hvor du ikke har nettilgang. På PC og Mac kan du selv velge å lagre hele, eller deler av avisen som PDF.

Avisen alltid levert senest klokken ti

Morgendagens avis gjøres tilgjengelig i eAvisen innen senest klokken 22:00 hver dag – uavhengig av vær og vind. Dermer er du sikret en god nyhetsmorgen, og kan oppdatere deg på de viktige nyhetene fra Adresseavisen hver eneste dag

Les avisen i rent tekstformat

På nettbrett og mobil kan du i tillegg til å lese avisen side for side, lese alle artiklene i rent tekstformat som tilpasser seg den skjermstørrelsen du har på din mobile enhet. Dermed kan du enklere få med deg det viktige innholdet fra papiravisen når du er på farten – også når du kun har mopbilen for hånden, og ønsker å lese avisen

PC/Mac, nettbrett eller mobil – ditt valg

eAvisen er tilgjengelig på flere ulike plattformer. Du kan lese eAvisen på web i din nettleser (krever at Flash player er installert), eller laste ned eAvisen som en app til ditt nettbrett eller mobiltelefon. Slik kan du sikre at du alltid har tilgang til avisen når du ønsker å lese den.

Arkiv

Nå er Adresseavisen gjort tilgjengelig fra 2003 til i dag. DU kan søke på dato eller søkeord. Her finner du artikler fra papiravisen som ikke er tilgjengelig på Google eller andre søkemotorer.

Søk i arkivet på PC/Mac, nettbrett eller mobil

Arkivet er tilgjengelig på alle plattformene. Hele vårt arkiv er indeksert slik at du kan søke i innholdet i avisene, og dermer enklere finne frem til det du leter etter. Du kan søke i artikkelteksten og i annonsetekstene (gjelder foreløpig kun søk i iPad og iPhone-appen). For slektsforskere er det nå dermed også mulig å søke i dødsannonsene.

Hold deg oppdatert på papir og nett

eAdressa gir deg i tillegg til hele dagens papirutgave de siste nyhetene våre fra nett og web-tv (web-tv gjelder kun nettbrett). Få med deg de siste sakene fra Adressa.no samtidig som du er inne å leser i dagens avis.

Innlogging på PC

• Gå inn på Min Side
  • Velg les eAdressa
  • Logg inn med brukernavn og passord
  • Hent ønsket avis

Gå til Min Side // Prøv en demo

Innlogging på nettbrett eller mobil

• Last ned eAdressa-applikasjonen i App Store eller i Google play
  • Ved førstegangs nedlasting får du tilgang til dagens avis gratis
  • Ved første innlogging velg alternativet «Har abonnement»
  • Logg inn med brukernavn og passord for å lese avisen

Brukernavn og passord sendes på epost. Er ikke dette mottatt, kontakt kundeservice på Tlf: 464 07200, eller send en epost til kundeservice@adresseavisen.no. Oppgi kundenummer og/eller kundenavn.