Om Adresseavisen

Adresseavisen er den viktigste kanalen for nyheter og annonser i Midt-Norge og er blant Norges største mediebedrifter med 210 ansatte. Mediehuset har 70 000 abonnenter og 240 000 daglige lesere på papir, nett og mobil. Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis og utkom for første gang i 1767. Utvikling er viktig for mediehuset, og Adresseavisen har de siste årene vunnet flere priser for journalistikk og design. Mediehuset er den største enheten i Polaris Media. For finansiell informasjon se www.polarismedia.no.

Redaksjonell årsrapport

Hvert år utgir Adresseavisen, sammen med de andre mediehusene i Polaris Media, en publisistisk årsrapport. Her kan du lese om redaksjonelle satsinger, utviklingsprosjekter, forholdet til lokalsamfunnet og etiske utfordringer er en del av innholdet. Les den redaksjonelle årsrapporten her.

Ledige stillinger

Se ledige stillinger i Adresseavisen her

Miljøstrategi

Adresseavisen er en miljøbevisst bedrift og har etablert miljøarbeidet under navnet «Grønn Bedrift”. Vi jobber systematisk med å utvikle arbeidsmiljøet og miljøforbedringer knyttet til innkjøp, energi, transport og avfallshåndtering. Vårt mål er at virksomheten ikke skal forårsake ulykker, skader eller forurense våre omgivelser eller indirekte bidra til forurensning som følge av vår virksomhet.

Vi skal være bevisst våre innkjøp, og arbeide for å redusere unødvendige innkjøp og i størst mulig grad kjøpe inn og bruke miljøvennlige produktalternativer. Vi skal sikre at vi har kjennskap til våre leverandørers miljøprestasjoner slik at vi under ellers like vilkår skal kunne prioritere miljøvennlige produkter og leverandører. Avispapiret vi benytter er miljømerket og går til gjenvinning.

Adresseavisen er sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift og leverer årlige rapporter som skal vise fremgangen i miljøarbeidet.

I tillegg er vi såkalt kontrollmedlem i Grønt Punkt som pålegger oss å følge opp bruken av miljøskadelig emballasje hos våre leverandører.

Adresseavisen er leietaker hos gårdeieren KLP Eiendom. Vi har etablert et tett samarbeid for å oppnå størst mulige miljøgevinster. Vi skal sikre at avfallshåndteringen gir en god gjenvinningsgrad og ha en god drifts kontroll og sentral energistyring for å påvirke det ytre miljøet på gunstigst mulige måte.

Adresseavisens målsettinger:

 • Den viktigste nyhetsleverandøren for deg som bor i Midt-Norge
 • Et abonnement du bare må ha, fordi du opplever at det er verdifullt
 • Den viktigste markedsføringspartneren for virksomheter i nedslagsfeltet
 • Et nyskapende og lønnsomt mediehus som er en attraktiv arbeidsgiver og samarbeidspartner

Adresseavisen ledes av sjefredaktør Kirsti Husby og administrerende direktør Tove Nedreberg.

Styret i Adresseavisen AS og Polaris Media Midt-Norge AS:

 • Per Axel Koch, styreleder. Konsernsjef Polaris Media
 • Hege Veiseth, nestleder. Finansdirektør Polaris Media
 • Vigdis Moe Skarstein, styremedlem
 • Johan Hustad, styremedlem
 • Lajla Ellingsen, styremedlem ansattevalgt. Journalist i Adresseavisen
 • Bente Welland, styremedlem ansattevalgt. Mediekonsulent i Adresseavisen
 • May Jorid Aamo, styremedlem ansattevalgt. Markedsrådgiver i Polaris Media Midt-Norge Salg

Kontakinformasjon:
Adresseavisen AS
Organisasjonsnr. 992 664 568
Postboks 3200, Torgarden
7003 Trondheim
Sentralbord 464 07200

Besøksadresse:
Adresseavisen AS
Ferjemannsveien 10
7042 Trondheim

Fakturainformasjon:
Adresseavisen AS, 7080004501959
Att: navn

Faktura sendes på mail til: adresseavisen@invoicedrop.com dersom faktura på pdf.

Adresseavisen ønsker ikke å motta faktura fra våre leverandører i papirformat. Polaris Media ASA og alle datterselskap ønsker å motta e-faktura i standardformat for e-handel i Norge. Her er informasjon fra konsernet om e-faktura : Leverandørinformasjon – fakturainformasjon