Nedlastingen av avisen stopper opp, hva gjør jeg?

Dersom du opplever at nedlastingen av en utgave stanser opp, kan det skyldes flere årsaker.

1: Du har ikke mer tilgjengelig lagringsplass for aviser på din iPad. Applikasjonen har en viss mengde tilegnet plass til lagring av aviser, og kan ikke bruke mer enn dette. Nederst i applikasjonen er det en knapp som heter «Lagrede aviser». Når du klikker på denne ser du de avisene som ligger lagret på din iPad, og de som det er påbegynt nedlasting av. Dersom du holder fingeren over en av disse utgavene får du valg om å slette utgaven. Prøv å slette et par gamle utgaver og start nedlastingen av dagens utgave på nytt.

Du kan også se status på nedlasting av dagens utgave på denne siden. Har den stoppet opp, klikk raskt på utgaven, så får du valget pause nedlasting. Velg dette, og trykk deretter på utgaven og start nedlasting igjen.

2: Din internettforbindelse er dårlig der hvor du befinner deg, og det tar lang tid å laste ned utgaven, eller du mister tilkoblingen til serveren midt i nedlastingen. Prøv å pause nedlastingen og starte den på nytt.