Debattinnlegg i Adresseavisen

Har du noe på hjertet? Fra denne siden kan du sende innlegg til Ordet fritt-spalten i papirutgaven vår. Du kan bruke skjemaet på denne siden til å skrive inn ditt innlegg.

Debattinnlegg signeres vanligvis med navn. Redaksjonen må vite navnet også når innlegget skal trykkes uten navn. Send også med adresse og telefonnummer.

Vi vil også gjerne ha et bilde av deg til bruk sammen med debattinnlegget, dette kan du sende til e-postadressen nedenfor.

Lesernes debattinnlegg finner du under "Debatt" i Adresseavisen.

Skriv kort!

Du kan også...

• Sende innlegget pr. e-post til debatt@adresseavisen.no
  • Sende innlegget pr. post til: Adresseavisen debatt, PB 3200 Torgarden, 7003 Trondheim
  • Sende innlegget pr. SMS med kodeord OF til 464 07200