Fra enkle og effektive stillingsannonser – til tunge rekrutteringskampanjer og employer branding.

Vi hjelper deg uansett behov.

Annonsepakker

  Ta kontakt for skreddersøm:


  Legg igjen kontaktinformasjon. Du vil bli kontaktet i løpet av kort tid.

  Vi har satt sammen ferdig definerte pakker i forskjellige prisklasser. I tillegg jobber vi også veldig ofte med å skreddersy rekrutteringskampanjer.

  Flere og flere kunder ser verdien i å legge litt ekstra innsats i å tiltrekke seg de mest attraktive kandidatene. Du kan lese mer om dette lenger ned på siden eller ta kontakt for en uforpliktende samtale.

  Uansett hva du velger utføres jobben av et team med dyp forståelse og erfaring innenfor rekruttering og markedsføring av dette på tvers av bransjer, fagområder og industrier. Det gjør at du som kunde kan være trygg på at leveransen utføres med en svært høy grad av spesialtilpasninger mot de riktige målgruppene.

  Felles for alle våre kanaler er at vi ivaretar og forvalter din merkevare på en god måte. Innenfor digital markedsføring er det lett å gjøre feil, som gjør at annonsen havner i en uheldig kontekst. Dette kan generelt sette merkevaren i et dårlig lys og gir feil assosiasjoner hos potensielle søkere.

  Sett sammen pakkene som passer deg best!

  Papirannonsering

  Kr 13.887,-
  eks. mva.

  Alle våre pakker kan kombineres med en annonse i en eller flere av våre 9 papiraviser. Det finnes mange formater og kombinasjoner. Vi har plukket ut noen av de vanligste formatene – disse utgjør 20% av en helside. Prisen er for 2 innrykk i Adresseavisen på valgfrie dager.

  Modul 16
  248 x 
  71 mm
  Modul 23
  122 x 
  144 mm
  Modul 24B
  164 x 
  107 mm
  Modul 32
  80 x 
  218 mm
  Usikker på hva du bør velge?

  Les mer om produktene

  Enhetstilpasset produksjon

  Våre grafisk designere produserer annonsen tilpasset de forskjellige enhetene og størrelsene, og jobber for å få det grafiske uttrykket til å være mest mulig skarpt og lesbart.

  Dette betyr at bilder og logoer gjøres retina-klare for mobil, fargevalg (i henhold til profilmanual) tas for å skape best mulig kontrast, og tekstmengde justeres til å være mest mulig relevant og lesbar. Vi tar utgangspunkt i «mobile first»-prinsippet; dette gjør at man i designprosessen tvinges til å ta bevisste valg, f.eks. ved å skrelle bort informasjon som ikke er nødvendig for å oppnå oppmerksomhet hos mottaker.

  Materiellet skaleres deretter oppover i størrelse, og eventuell tilleggsinformasjon legges til. Annonsene optimaliseres slik at de er i henhold til nettverkets retningslinjer, før de korrekturleses og godkjennes av kunde og deretter legges til publisering.

  Papirannonse

  Papiravisen lever i beste velgående og Adresseavisens papirutgave/eAdressa har 113 000* daglige lesere. Du treffer en voksen målgruppe på +40 år og vi har høy dekning blant beslutningstagere. *) Forbruker og media 20/1.

  Du kan velge mellom en rekke forskjellige annonseformater samt plassering på en annonseside eller en tekstside.
  En annonseside er en side som kun inneholder annonser. En tekstside inneholder i tillegg til annonser også redaksjonelt innhold.

  I vår priskalkulator finner du informasjon om alle de forskjellige formatene samt priser på annonsesider og tekstsider. I stillingsmarkedet opererer vi med attraktive pakker, som er kraftig rabattert når man kjøper flere produkter. Be om et tilbud på et spesifikt format allerede i dag.

   

  Innholdsmarkedsføring

  I våre kanaler kan man kjøpe annonsørinnhold med redaksjonell utforming. Innholdet er selvfølgelig godt merket med «Annonsørinnhold». Innholdet kan også brukes i forbindelse med en mer generell «employer branding» strategi.

  I forbindelse med rekrutteringskampanjer har vi sett svært gode resultater av denne typen annonsering. Det gir en unik mulighet til å fortelle en eller flere historier om livet på innsiden av bedriften. Potensielle kandidater blir bedre kjent med deg som arbeidsgiver og vi er typisk innom temaer som berører viktige spørsmål for en potensiell kandidat:

  • Det unike og autentiske ved jobben
  • Hvordan jobber egentlig bedriften
  • Langsiktige mål
  • Hvem er menneskene
  • Hva kan jeg bli en del av?
  • Hvordan kan jeg passe inn her?
  • Karrieremuligheter
  • Visjon
  • Verdier

  Her finner du et eksempel på en innholdssatsing fra TRV Gruppen, som ble kjørt som en del av en rekrutteringskampanje:

  Her finner du noen av landets viktigste jobber

  TRV Gruppen tenker stadig nytt for å bli best på avfallssortering. Deres ansatte representerer et mangfold av dyktige folk, og har noen av vår tids viktigste jobber.

  Søppelfyllingens teknologiske reise – slik har avfallsbransjen endret seg

  Avfallsbransjen er på mange måter en skjult bærebjelke i samfunnet vårt. Flere ansatte i TRV Gruppen har jobbet med avfall i over førti år, og siden da har fokuset endret seg bort fra «søppel» – og mot teknologi, bærekraft og gjenvinning

  Nå kan du være med å utvikle avfallsbransjen i Trondheim!

  TRV Gruppen jobber hver dag for at alt av avfall skal kunne gjenvinnes. De har kommet langt på mange år, men nå skal de skru opp tempoet. Derfor søker de nå etter en utviklingsleder.

  Sosiale medier

  Vi hjelper deg med annonsering av den ledige stillingen på tvers av de sosiale nettverkene som LinkedIn, Facebook, Instagram og Snapchat.

  Våre erfarne markedsførere tilpasser annonsen til de forskjellige nettverkene og bygger skreddersydde målgrupper for å treffe så presist som mulig. Det kan være fristende å forsøke seg på dette selv, men man skal være klar over at det er mange feller å gå i når man jobber med sosiale nettverk. Visste du for eksempel at du ikke bare havner i Facebook feeden når du annonserer på Facebook? Du får i utgangspunktet annonsen spredt i et nettverk som består av flere hundre tusen nettsteder. Vi sørger blant annet for at annonsen din ikke havner på nettsteder med innhold som kan være skadelig for din merkevare. Les mer om dette hos Kampanje.

  Målstyring

  All annonsering gjennom Adresseavisen styres mot ønskede geografiske områder i kombinasjon med de riktige målgruppene. Eksempelvis ingeniører, IT og teknologi, håndtverker, undervisning, helse osv.

  Målgruppene utarbeides av våre analytikere og det gjøres tilpasninger innenfor hver enkelt kanal. Ved annonsering på LinkedIn kan vi for eksempel målrette mot potensielle kandidater med en spesifikk utdannelse eller et spesifikt yrke. Mulighetene er mange og det som kan virke opplagt er ikke alltid den beste løsningen. Vi hjelper deg å avdekke hva som skal til for å treffe de riktige kandidatene.

  Bannerannonse

  Bannerannonser er den vanligste typen annonser på en nettside. De fås i forskjellige størrelser og utformes i tråd med din merkevares profil.

  Vi tilbyr bannerannonsering på tvers av lokale nettaviser samt de største nasjonale nettstedene i Norge. Vi representerer et nettverk med kjente norske nettsteder med meget høy troverdighet i befolkningen.

  Det er gjort undersøkelser som viser en klar sammenheng mellom kontekst og effekt. Comscore tok for seg den såkalte «Halo-effekten». Halo effekten vil i denne sammenheng være effekten av å være til stede hos en kjent nettavis med høy troverdighet. Denne troverdigheten er med på å bygge troverdighet for din merkevare.

  Den viser at effekten av en annonse hos «premium nettsteder» i snitt gir 67% høyere merkevareløft og er 3 ganger mer effektive i å drive positivitet, vurdering og vilje til å anbefale en merkevare. Man vil i den andre enden av skalaen oppnå motsatt effekt. Lite troverdige nettsteder vil kunne dra bedriftens troverdighet i negativ retning. Man kan velge mellom en rekke forskjellige annonseformater i forskjellige størrelser og det er selvfølgelig mulig å benytte seg av video om det er aktuelt.

  Gjennom vårt eget nettverk treffer vi 8 av 10 innbyggere av innbyggerne i Trøndelag på daglig basis (*Forbruker og media 20/1).

  Vi har for øvrig gjennom vårt eget nettverk og sosiale kanaler mulighet til å hjelpe deg med bannerannonsering uavhengig av geografisk lokasjon på tvers av hele Norge.

  Jobbkarusell

  Jobbkarusellen er et annonseprodukt med visninger på tvers av 15 lokale nettaviser i Trøndelag.

  Annonsen vises på forsiden av adressa.no, avisa-st.no, bladet.no, innherred.no, fosna-folket.no, tronderbladet.no, opp.no, hitra-froya.no, steinkjer24.no, mn24.no, froya.no, s-n.no, gauldalsposten.no, klebuposten.no og banett.no Disse 15 nettavisene har en daglig dekning på 281 600* personer ukentlig.

  • Visninger på tvers av mobil, desktop og nettbrett.
  • Responsiv landingsside med mulighet for video og bilder.
  • Mulighet til å treffe 306 000* personer, ukentlig.
  • Rapport, som viser antall visninger av selve annonsen (på front av nettaviser), samt respons i form av visninger av landingsside.
  • Egen utlisting av lederstillinger på MN24,
  • Inntil 21 dagers liggetid
  • Alle stillinger får et gjennomsnittlig likt antall visninger
  • «Hyperlokale» stilinger vil få ekstra stor synlighet i sitt «primære nedslagsfelt» dersom dette er utenfor Trondheim. Eksempelvis vil en utlysning fra en lokal bedrift på Stjørdal få et ekstra stort volum visninger i bladet.no.

  *Kilde: Kantar MBL 22.1 – 18 år+
  Tallene inneholder ikke ekstradekningen fra froya.no, s-n.no, gauldalsposten.no og klebuposten.no da det pr. november 2022 ikke eksisterer en offisiell måling, Målingen kommer på plass i løpet av 2023.